Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

I-PIGS beers "enjoy the beerness"


Αν "νερό, βύνη, λυκίσκος" είναι ο νόμος της καθαρότητας που επιβάλει ο Γερμανικός νόμος περί μπύρας, τότε "αρώματα, προσωπικότητα και μπρίο" είναι τα συστατικά της πρότασης των I-PIGS, οι μπύρες του Νότου.

Οι μπύρες του Νότου (I-PIGS) πρεσβεύουν την κουλτούρα και την φιλοσοφία της ανάλαφρης καθημερινότητας και της προσιτής πολυτέλειας χωρίς επιτήδευση. Εμπεριέχουν την allegria, την τρέλα, την δημιουργικότητα, τον ήλιο και τις γεύσεις του Νότου καθώς και την παράδοση στην καλλιέργεια της πρώτης ύλης που είναι τα σιτηρά.

Μεσογειακά αρώματα, παιχνιδιάρικα πικρίσματα λυκίσκων και ένα γευστικό καλειδοσκόπιο που μεταμορφώνει την μπύρα από ανάλαφρη σε premium γαστρονομικό προϊόν με την ταυτότητα και την σφραγίδα του Νότου.

Προέλευση:
Η μπύρα ξεκίνησε από τον Νότο και επιστρέφει δυναμικά στην φυσική της έδρα. Με καταβολές από την Μεσοποταμία και εν συνεχεία στην Αίγυπτο, η μπύρα ταξιδεύει στις πέντε ηπείρους και επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε για να δώσει νέα διάσταση στο ύφος και στο στυλ της απόλαυσή της. Οι χώρες της Μεσογείου επικουρούμενες από την "δικιά μας" Ιρλανδία προτείνουν ένα ανατρεπτικό γευστικό ταξίδι.

Στυλ:
Μπύρες δροσιστικές, ξεδιψαστικές, γαστρονομικές, κλασσικές και μοντέρνες με διαφορετική προέλευση αλλά με κοινή βάση. Την αρτιζάνικη φιλοσοφία του Νότου που κάνει την διαφορά και έχει την ικανότητα να απογειώνει ένα καθημερινό προϊόν σε μια ιντριγκαδόρικη γευστική πρόσκληση.

Η βασίλισσα της stout O'Harra από την Ιρλανδία, φλερτάρει με την Καταλανική Moritz και την Ambar από την Σαραγόσα, ενώ η Σαντορινιά Volkan κλείνει το μάτι στην Πορτογαλική Sovina και όλες μαζί παρακολουθούν την ρηξικέλευθη ιταλική Toccalmatto που απογειώνει την μπύρα σε ένα νέο γευστικό και εικονοκλαστικό επίπεδο.

Επιστέγασμα της νέας πρότασης από την νότια ζύθο-συμμαχία των I-PIGS η μοναδική εμφάνιση που προκαλεί και εξιτάρει και τους πιο απαιτητικούς. Η γευστική απάντηση με το μεσογειακό ταμπεραμέντο και το sophistication της Μεσογείου.

Οι I-PIGS beers, οι μπύρες του Νότου δεν είναι απλά ένα ακόμα ποτό. Είναι άποψη!!

Beautiful south runs the show
Ireland: Carlow O'Harras  irish red, Irish pale ale, Irish stout.
Portugal: Sovina Amber Biere de Gorde, IPA
Italy: Toccalmatto Ambrosia, Grand Cru, Re Hop
Greece: Volkan Blonde, Black
Spain: Zaragosana Ambar 1900, Ambar Caesaraugusta

Πηγή: I-PIGS, Trinity wines ΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου