Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Tenacious D.



Συγκρότημα εντελώς άγνωστο και σιγά να μην το ήξερε και κανένας αφού στην Ελλάδα δεν διαφημίστηκε καθόλου.  Αποτελείται από δύο μέλη: τον κιθαρίστα Kyle Gass και τον διάσημο ηθοποιό και τραγουδιστή Jack Black.


Είναι εντελώς βλαμμένοι και οι δύο με τη μουσική και πολύ πιθανόν να είναι έτσι και στην πραγματική τους ζωή! Αλλά...είναι πραγματικά οι πιο εφευρετικοί Rock Star και συνθέτες των τελευταίων 10 ετών, πάντα κατά την άποψή μου.  Έχουν συνδέσει τη Rock με την κλασσική μουσική παίζοντας μόλις με δύο ηλεκτοακουστικές κιθάρες και μια φωνή, metal συνθέσεις που μέχρι και ο σατανάς δεν μπορεί να τους πάει κόντρα καθώς χάνει πανηγυρικά στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ανατινάζουν το κεφάλι όποιου από το κοινό τους δεν μπορεί να αντέξει τη μουσική ιδιοφυΐα τους καθώς αντλούν τη δύναμή τους από μια πένα που είναι φτιαγμένη από το δόντι του Lucifer αυτοπροσώπως.


Ο ιερός ναός της μουσικής τους εκρηκτικότητας αλλά και πρωτοπορίας λέγεται "Tenacious D. - The pick of destiny" και είναι η ταινία με την οποία έγιναν πασίγνωστοι.  Ετοιμαστείτε για σκληρό rock, guest star τους Ronnie James Dio - Ben Stiller - Meatloaf - τον τραγουδιστή των foo fighters και drummer των Nirvana Dave Grohl - Tim Robbins, απίστευτες συνθέσεις, αδελφικότητα, μουσική ανωτερότητα, κόντρα με τον Σατανά, μυθολογία της Metal, πτήσεις με μαγικά μανιτάρια, χορταράκι του...Θεού, τζούρες ηθικής και πάνω από όλα...φορέστε κράνος για να μην σας ανατινάξουν το κεφάλι... :)


[ Tenacious D - Kickapoo ]
[ Tenacious D - Master exploder ]
[ Tenacious D - Tribute ]


Συντάκτης άρθρου: Δημήτρης Κοντιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου