Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Να περνάτε πάντα καλά!!


Ανήμερα Χριστουγέννων, εγώ και οι δύο κολλητοί μου πήγαμε για να τιμήσουμε την γέννηση του θεανθρώπου με ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας...


Ήταν η ατμόσφαιρα πολύ ζεστή και όπως πάντα το μαγαζί ήταν γεμάτο!!  Αφού πήραμε τα ποτηρόλιτρά μας (όπως πάντα), και φυσικά η μπύρα ήταν Mc Farland, πήραμε και τα "από δίπλα" (πατάτες και ποικιλία ορεκτικών) και αράξαμε.  Καθώς ήρθε η ώρα να πληρώσουμε και τα Χριστούγεννα είχαν πλέον περάσει, ζητήσαμε λογαριασμό και περιμέναμε τη σερβιτόρα να έρθει να πληρωθεί (εν τω μεταξύ τα λεφτά τα είχαμε μετρημένα 58 ευρώ).  Έρχεται η σερβιτόρα και μας λέει 70 ευρώ...μένουμε κάγκελο!!!  Αφού της ζητάμε να έρθει σε λίγο, αρχίσαμε να ψάχνουμε ψιλά, τα μετρούσαμε και τα ξαναμετρούσαμε...μετά από λίγο φωνάζω την σερβιτόρα μήπως και έκανε λάθος και τελικά έκανε (πάλι καλά γιατί θα ήμασταν εκεί να πλένουμε πιάτα, είπα στα παιδιά).


Δώσαμε τα λεφτά, μας έφυγε το άγχος και εκείνη την ώρα πετάγεται ο φίλος μου και λέει τη φράση: "Να περνάμε πάντα καλά ρε παιδιά!!".  Την φράση αυτή την άκουσε και ένα παλικάρι από το διπλανό τραπέζι.  Μετά από δύο λεπτά έρχεται η ίδια σερβιτόρα και μας λέει ότι όλα είναι εντάξει και μας αφήνει από μία γύρα σφηνάκια...μείναμε μ****ς!!  Εκείνη τη στιγμή γυρίζω και βλέπω το παλικάρι από δίπλα να σηκώνει το ποτήρι του και να μας λέει: "Να περνάμε πάντα καλά!!"  


[ Mc Farland ]
[ fingerfood


Συντάκτης άρθρου: Παντελής Βανάκας

1 σχόλιο: