Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο ορισμός της Rock n Roll

Είσαι γεννημένος το 1945 στην Αγγλία.  Οι γονείς σου χωρίζουν σύντομα και από τα δέκα σου χρόνια ακούς Rock n Roll.  Πηγαινοέρχεσαι σε pub και σε σχολεία με τη φράση "Lemmy a quid till Friday" γιατί εφόσον δεν έχεις λεφτά, ζητάς δανεικά συνέχεια από τους τριγύρω σου για να παίξεις κουλοχέρηδες και χαρτιά.  Από πολύ νωρίς σε αναγνωρίζει το CBS και σου προτείνει 3 singles και μια περιοδεία στην Ευρώπη.


Ο ένας δίσκος έρχεται μετά τον άλλο και καταλήγεις να είσαι 66 χρονών, να έχεις ακόμα τον ίδιο ενισχυτή με την custom καμπίνα σου με 4x15 ηχεία, το  μοναδικό μπάσο με το όνομά σου και ένα αφηνιασμένο κοινό που στη θέα σου ή στο άκουσμά σου εκρήγνυται μέσα από καπνό και θειάφι.


Καπνίζεις σαν φουγάρο, παίζεις χαρτιά, τζογάρεις, έχεις πάει με άπειρες γυναίκες, παίζεις μπάσο με πένα, η φωνή σου είναι γρανάζια ανακατεμένα με πυρίτιδα και σκουριασμένες πρόκες ποτισμένες με αλκοόλ και ναρκωτικά.  Στις συναυλίες σου γίνεται πόλεμος, οι λιποθυμίες από τη μεγάλη ένταση και τα ντεσιμπέλ που καρφώνονται στον εγκέφαλο των θαυμαστών σου είναι σύνηθες φαινόμενο και οι γκόμενες κάνουν ουρά κάτω από τη σκηνή μόνο και μόνο για ένα...


Σε λένε Lemmy Kilmister και είσαι ο ιδρυτής και αρχηγός των Motorhead...


Υ.Γ.: Οι Motorhead είναι υπερβολικά δυνατοί ακόμη και για τον Τσακ Νόρις


[ Motorhead - Orgasmatron ]


Συντάκτης άρθρου: Δημήτρης Κοντιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου