Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Το παραμύθι της Arch!


Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένας πρίγκηπας που ήταν μαγεμένος.  Ήταν καταδικασμένος να 'χει για όλη του τη ζωή χρόνο για...χάσιμο!  Γύρισε όλο τον κόσμο και έψαχνε να βρει τρόπους για να τον γεμίσει.  Ώσπου μια μέρα, ανακάλυψε έναν αποδοτικό τρόπο για να σκοτώσει την ώρα του! Ήταν ένα μαυροζούμι με αφρό στην κορυφή, που το έπινε γουλιά-γουλιά με...καλαμάκι και το ονόμασε φραπέ (Nes)!!

Έτσι, πέρναγε το χρόνο του, άσκοπα και ανιαρά.  "Έλιωνε" στις καφετέριες και τις ακρογιαλιές με ένα ποτήρι φραπέ στο χέρι και ολοένα και βαριόταν και ολοένα έπινε φραπέ.

Κάποτε το βαρέθηκε και αυτό!  Τίποτα δε γέμιζε πλέον τον χρόνο του!  Γινόταν ολοένα και πιο ανιαρός, πιο ανούσιος.  Έτσι βρέθηκε στην αρχή! Να 'χει χρόνο για χάσιμο, μα πουθενά και τίποτα για να τον γεμίσει.

Μια μέρα που "έλιωνε" στο εξοχικό του, ευχήθηκε να βρισκόταν κάτι να "γεμίσει" το χρόνο του.  Ξαφνικά, εμφανίστηκε μπροστά του μια όμορφη νεράιδα!  Την έλεγαν Arch Beer House (σαν αλλοδαπή δεν ακούγεται;).  Αμ, δε!!  Είναι ελληνική, ελληνικότατη και μάλιστα...Περιστεριώτισα!!!

Αυτή λοιπόν η όμορφη νεράιδα, έδωσε στον βαριεστημένο μας πρίγκηπα, ένα δώρο.  Ένα δώρο που άλλαξε τη ζωή του, που γέμισε τον ανούσιο χρόνο του!! Του έδωσε τη Guinness!!

Και από τότε, μπορούσε να "σκοτώνει" την ώρα του με κάτι πραγματικά γευστικό! Μία μπύρα με γεύση...καφέ!!  Και έζησε αυτός καλά και μάθαμε και εμείς τη Guinness!!

Guinness...for people who have time to...waste!!

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Λιανέας (Δάσκαλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου